selamat datang ke blog saye awak awak yg comeyll comeyll yg chantekk chantekk yg ensem ensem !! do follow n leave a komen eh ! i will follow u also !

2PM blakon avengers ? ..

hye !!
korang semue mesti da tgok kan citer AVENGERS ( betul ke aku eje erk ? ) yg kua kat wayang hari tuu . dengar cter movie tuu best ssangat sangat sangat . box office kan . yeke . untung lah korang kan dapat tgok . camne cter die ? cter lah sikit ha kat aku niey . erm . ape ? tak nak ? . yela . tak nak cter tak pe lah . mrajok ! haha . actually aku tak dapat tgok coz time tuu aku kat penang lagi . ngah menyerabot kan otak yg dah berserabot tuu jawab final exam . tuu yg tak dapat tgok . hehe . btw . back to title . wahh . 2PM blakon AVENGERS ? yeke ? korang kenal 2PM tak . ehh . bukan waktu jam lah . grup korea nie name 2PM . kenal kan . haa . cube korang bayang kan kalau dorang yg blakon AVENGERS tuu ? mcam mane agaknye kan . hehe .




bayang kan lah .....


plakon sebenar 

bayang kan lah dorang yg macho macho yg hensem hensem yg chantek chantek tuu diganti dengan muke-muke 2PM nie ...



||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
V


lawak kan ? haha ..

junsu  ---> ironman 
  junho --->  hawk eye
taecyon  --->  hulk
nickhun ---> captain america
chansung ---> thor
woo young ---> black widow
park jin young ---> nick fury


kalau dorang lah yg blakon . mesti ramai gadis-gadis yg g tengok kan . hehe 
nickhun ttap hensem dlam tuu . tapi yg aku tak puas hati nape taecyon aku jadik hulk !! burok !! 


2 comments:

  1. hahahah kompem jadi dabel triple box ofis..ngee :D

    ReplyDelete
  2. Hahaha! muke chansung lwk gile xD

    ReplyDelete